Paginabegin
Ijsproducten

BONGOU

Bongou beleg en charcuterie

Het merk BonGou

BonGou is een écht kwaliteitsmerk, ontstaan uit het hart van een echt bakkersbedrijf. In 2005 was Jan Gevers BV de eerste om te starten met een all-in versconcept voor de professional onder het merk BonGou. 

Alles wat hoort bij een lekker ontbijt zit in het assortiment en vormt een mooie extra omzet. En laat nu net dat de uitdaging zijn die Jan Gevers voor ogen heeft, de professional ondersteunen in groei en succes. 

Waarom nog wachten?

Bongou beleg en charcuterie

Alles in één assortiment!

BonGou biedt u een volledig assortiment aan. Zo hoeft u elders geen boodschappen meer te doen. U kan bij ons terecht voor een uitgebreid en regelmatig variërend aanbod van vleeswaren, kazen, slaatjes, eitjes, boter, fruitsappen, frisdranken op maat.

Verpakkingen

  • De producten zijn vers voorverpakt: Hierdoor wint u tijd om er te zijn voor klanten en maakt u geen handen vuil. Voor de vleeswaren en de salades werken we met een ULTRAVERS platform. Vandaag versneden, morgen bij u in het koelmeubel! Verser kan niet en bovendien extra lange houdbaarheden die u en uw klanten ten goede komen. 
  • Geen rest– of snij afval: deze kosten worden vaak over het hoofd gezien en beïnvloeden direct uw winst negatief.
  • Het is erg hygiënisch: Klanten verwachten dit van verse producten. Het geeft hen een veilig gevoel.
Bongou beleg en charcuterie

Alles in één concept

Wij helpen u met de inrichting van een geschikt koelmeubel voor onze producten. Wij informeren u goed over de do 's en dont 's. Op basis van de beschikbare ruimte bieden we graag een passende oplossing en gaan we samen met u op zoek naar een financiële regeling waar u zich comfortabel in voelt.


Alle producten zijn voorgeprijsd en zijn voorzien van een scancode: Als zaakvoerder kunt u rekenen op een correcte afrekening aan de kassa en een snelle bediening, vooral op zondag. Bovendien kunnen uw klanten onmiddellijk zien wat het kost en dit geeft vertrouwen.
BonGou kiest bewust voor een type verpakking met lange houdbaarheid in combinatie met het ULTRAVERS platform. Zo heeft u optimaal de tijd om uw producten aan te bieden, over weekends en sluitingsdagen heen. 

De verpakking is hersluitbaar: goede bewaring zorgt voor langere versheid in de koelkast.

Bongou beleg en charcuterie

Kwaliteitsgarantie

Jan Gevers werkt enkel met gecertificeerde ambachtelijke leveranciers waarbij het gebruikte BonGou kwaliteitsrecept steeds hetzelfde blijft. 

De producenten en Jan Gevers hebben regelmatig overleg en voeren structurele kwaliteitscontroles uit op smaak en uitzicht van de geleverde producten om u steeds het beste product te garanderen.

Overtuigd van het BonGou concept voor uw winkel?

Kom eens langs voor een kopje koffie en een interessant gesprek. Bel op ons klantennummer 014/31 78 11 of stuur een mailtje naar info@bongou.be en wij nemen spoedig contact met u op.

Het merk BonGou

BonGou is een écht kwaliteitsmerk, ontstaan uit het hart van een echt bakkersbedrijf. In 2005 was Jan Gevers BV de eerste om te starten met een all-in versconcept voor de ambachtelijke bakkerij onder het merk BonGou. Alles wat hoort bij een lekker ontbijt zit in het assortiment en vormt een mooie extra omzet. En laat nu net dat de uitdaging zijn die Jan Gevers voor ogen heeft, de professional ondersteunen in groei en succes.
Bongou merk
Bongou beleg en charcuterie
Bongou beleg en charcuterie
Bongou beleg en charcuterie
Bongou beleg en charcuterie
Bongou beleg en charcuterie

Kies voor kwaliteit met het beste rendement! 

De producten van BonGou worden zorgvuldig geselecteerd en gekozen. Net zoals een goede wijn moeten ook verse producten zoals vleeswaren, kazen en slaatjes grondig gekeurd worden en is niet elk pakje of sneetje identiek. BonGou werkt enkel en alleen met de beste producten en gerenommeerde leveranciers. Daarmee belooft BonGou u telkens weer de bovenste beste en lekkerste kwaliteit.

  • De producten zijn vers voorverpakt: U hoeft geen tijd te besteden aan het snijden en uw klanten moeten niet wachten. Voor de vleeswaren en de salades werken we met een ultravers platform. Vandaag versneden, morgen bij u in het koelmeubel! Dit betekent een maximale houdbaarheid van de producten voor u!
  • De producten zijn voorgeprijsd en zijn voorzien van een scancode: Als zaakvoerder kunt u rekenen op een correcte afrekening aan de kassa en een snellere bediening. Bovendien kunnen uw klanten onmiddellijk zien wat het kost en dit geeft vertrouwen.
  • Vaste gewichten: Dit maakt het mogelijk om de producten aan te bieden op uw webshop!
  • Een vergelijkende test in de markt heeft uitgewezen dat BonGou de beste, meest transparante marge heeft.
  • De verpakking is hersluitbaar: goede bewaring zorgt voor langere versheid in de koelkast.
  • Het is erg hygiënisch: Klanten verwachten dit van verse producten. Het geeft hen een veilig gevoel.
  • Geen rest- of snijafval: Deze kosten worden vaak over het hoofd gezien en beïnvloeden direct uw winst negatief.

Kwaliteitsgarantie

Jan Gevers werkt enkel met gecertificeerde ambachtelijke leveranciers waarbij het gebruikte BonGou kwaliteitsrecept steeds hetzelfde blijft. De producenten en Jan Gevers hebben regelmatig overleg en voeren structurele kwaliteitscontroles uit op smaak en uitzicht van de geleverde producten om u steeds het beste product te garanderen.

Alles in één assortiment!

BonGou biedt u een assortiment dat volledig is. U kunt bij BonGou terecht voor een uitgebreid en regelmatig variërend aanbod van vleeswaren, kazen, slaatjes, snacks, eitjes, boter, melk, fruitsappen, frisdranken, ...

Alles in één concept

Bent u starter of gaat u uw winkel verbouwen? Wij helpen u met de inrichting van een geschikt koelmeubel voor onze producten. Laat u hierbij goed informeren en kies niet meteen voor de eerste de beste oplossing. Op basis van uw beschikbare ruimte bieden we graag een passende oplossing.
Bongou beleg en charcuterie
Bongou beleg en charcuterie
Bongou beleg en charcuterie

Overtuigd van het BonGou concept voor uw winkel? 

Neem dan snel contact met ons op! We zorgen voor de juiste oplossing voor uw zaak!