Paginabegin
TransFresh: de distributieactiviteiten van Jan Gevers BV 
TransFresh, opgericht in 2008, is een jong en dynamisch logistiek bedrijf dat gevestigd is op het industieterrein van Mol - Ambachtelijke Zone. TransFresh verzorgt nog steeds alle leveringen aan het cliënteel van Jan Gevers BV.

Sinds de oprichting worden steeds meer logistieke projecten aan hun zorgen toevertrouwd door klanten die de stockage en/of de distributie van hun voedingswaren wensen uit te besteden. De logistieke processen voldoen aan de geldende wettelijke kwaliteitsnormen voor de distributie van voedingswaren.
Opslag en distributie van voedingswaren

TransFresh is gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en beschikt over ruime opslagruimten voor zowel droge grondstoffen, gekoelde- als diepvriesproducten. De logistieke processen zijn uitermate geautomatiseerd wat hen toelaat om de goederenflow te volgen en te beheersen van bij de inslag tot en met de levering aan de klant. 

TransFresh zorgt voor de ophaling van de goederen, de inslag in de magazijnen, de opslag, de orderpicking en de leveringen aan het cliënteel. Dit geldt zowel voor volle pallets als voor losse producten. Ook de opvolging van de distributiemiddelen, euro-, plastic- en andere pallets alsook rolcontainers, kan aan hun zorgen toevertrouwd worden.
TransFresh: de distributieactiviteiten van Jan Gevers BV
TransFresh, opgericht in 2008, is een jong en dynamisch logistiek bedrijf dat gevestigd is op het industieterrein van Mol - Ambachtelijke Zone. TransFresh verzorgt nog steeds alle leveringen aan het cliënteel van Jan Gevers BV.Sinds de oprichting worden steeds meer logistieke projecten aan hun zorgen toevertrouwd door klanten die de stockage en/of de distributie van hun voedingswaren wensen uit te besteden. De logistieke processen voldoen aan de geldende wettelijke kwaliteitsnormen voor de distributie van voedingswaren.
Transfresh bedrijf
Opslag en distributie van voedingswaren

TransFresh is gespecialiseerd in de distributie van voedingswaren en beschikt over ruime opslagruimten voor zowel droge grondstoffen, gekoelde- als diepvriesproducten. De logistieke processen zijn uitermate geautomatiseerd wat hen toelaat om de goederenflow te volgen en te beheersen van bij de inslag tot en met de levering aan de klant. TransFresh zorgt voor de ophaling van de goederen, de inslag in de magazijnen, de opslag, de orderpicking en de leveringen aan het cliënteel. Dit geldt zowel voor volle pallets als voor losse producten. Ook de opvolging van de distributiemiddelen, euro-, plastic- en andere pallets alsook rolcontainers, kan aan hun zorgen toevertrouwd worden.