AMANDELPRALINÉ PRAMA-T14 CALLEBAUT 5KG

Art nr.16017
Almond praline Callebaut® Amandelpasta wordt gemaakt van hoogwaardige amandelen die vlak voor het roosteren worden gepeld. Deze praline onthult een frisse, mild geroosterde, fruitige en delicaat zoete smaak. De amandelen worden in koperen drageertrommels gekaramelliseerd tot ze goudbruin zijn. Vervo

Omschrijving

Almond praline
Callebaut® Amandelpasta wordt gemaakt van hoogwaardige amandelen die vlak voor het roosteren worden gepeld. Deze praline onthult een frisse, mild geroosterde, fruitige en delicaat zoete smaak. De amandelen worden in koperen drageertrommels gekaramelliseerd tot ze goudbruin zijn. Vervolgens worden ze fijn gemalen en geconcheerd tot een fijne, vloeibare pasta.

Amandelpasta kan uitstekend worden gecombineerd met zachtere chocolades die minder zoet zijn en een lager cacaogehalte hebben, om zo de subtiele amandelsmaak te benadrukken. Het is ook perfect om crèmes, mousses en ijs op smaak te brengen.

- Goudbruine, zachte pasta
- Klaar om uw pralinevullingen, crèmes, mousses en koffiebroodjes op smaak te brengen
- slechts mild geroosterd voor een frisse, fruitige amandelsmaak
- 46.2% amandel

Over Callebaut:
Callebaut maakt producten met de beste ingrediënten en met een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Chocolatiers, patissiers, bakkers en chefs over de hele wereld vertrouwen dagelijks op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.

Specificaties

Productgroep
Confituur, Smeerpasta's & Vullingen
Merk
Barry Callebaut
Bewaaradvies
Food - droog

AMANDELPRALINÉ PRAMA-T14 CALLEBAUT 5KG

Art nr.16017
Almond praline Callebaut® Amandelpasta wordt gemaakt van hoogwaardige amandelen die vlak voor het roosteren worden gepeld. Deze praline onthult een frisse, mild geroosterde, fruitige en delicaat zoete smaak. De amandelen worden in koperen drageertrommels gekaramelliseerd tot ze goudbruin zijn. Vervo

Omschrijving

Almond praline
Callebaut® Amandelpasta wordt gemaakt van hoogwaardige amandelen die vlak voor het roosteren worden gepeld. Deze praline onthult een frisse, mild geroosterde, fruitige en delicaat zoete smaak. De amandelen worden in koperen drageertrommels gekaramelliseerd tot ze goudbruin zijn. Vervolgens worden ze fijn gemalen en geconcheerd tot een fijne, vloeibare pasta.

Amandelpasta kan uitstekend worden gecombineerd met zachtere chocolades die minder zoet zijn en een lager cacaogehalte hebben, om zo de subtiele amandelsmaak te benadrukken. Het is ook perfect om crèmes, mousses en ijs op smaak te brengen.

- Goudbruine, zachte pasta
- Klaar om uw pralinevullingen, crèmes, mousses en koffiebroodjes op smaak te brengen
- slechts mild geroosterd voor een frisse, fruitige amandelsmaak
- 46.2% amandel

Over Callebaut:
Callebaut maakt producten met de beste ingrediënten en met een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Chocolatiers, patissiers, bakkers en chefs over de hele wereld vertrouwen dagelijks op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.