Top of the page
Hoevemelk tot hoeve-ijs

VAN HOEVEMELK TOT HOEVE-IJS

Lekker vers, ambachtelijk ijs kunnen draaien geeft meteen een schepje voor. Mensen staan in de rij – en betalen graag wat extra – voor echt vakmanschap.

Artisanaal ijs bereiden is een kunst apart: met de juiste technieken en ingrediënten – liefst van bij de lokale boer – tover je de heerlijkste creaties uit je mouw.

We helpen je graag!

Jan Gevers BV biedt een compleet assortiment aan voor iedere artisanale ijsbereider en helpt jou met ondersteuning in...
  • de opstart van jouw zaak
  • de groei van jouw zaak in de toekomst
Hoe? 
Door ONDERSCHEID te creëren! Wij geven graag op deze pagina enkele tips en tricks die je hierbij helpen. 
All Bak - Masters in Ice
Productontwikkeling en infrastructuur
Workshops en voedselwetgeving
Verkoop en marketing
Van hoevemelk tot hoeve-ijs
Lekker vers, ambachtelijk ijs kunnen draaien geeft meteen een schepje voor. Mensen staan in de rij – en betalen graag wat extra – voor echt vakmanschap. Al verwacht de klant wel waar voor zijn geld als hij kiest voor hoeve-ijs.

Artisanaal ijs bereiden is een kunst apart: met de juiste technieken en ingrediënten – liefst van bij de lokale boer – tover je de heerlijkste creaties uit je mouw. Bovendien kan je een mooie marge nemen op zelfgemaakt ijs. En dat kan tellen! Zeker bij warme zomers waar je omzet, net als de temperatuur, de hoogte ingaat.
All Bak - Masters in Ice
Wij helpen jou graag verder!
Jan Gevers BV biedt een compleet assortiment aan voor iedere artisanale ijsbereider en helpt jou met ondersteuning in...
  • de opstart van jouw zaak
  • de groei van jouw zaak in de toekomst
Hoe? 
Door ONDERSCHEID te creëren! 
Wij geven graag op deze pagina enkele tips en tricks die je hierbij helpen. 
Productontwikkeling en infrastructuur
Workshops en voedselwetgeving
Marketing en verkoop
IJSMEESTER NILS
Ambachtelijk ijs is hot

Een volledig circulair product vertaalt zich ook vaak in betere verkoop. Bereid je dus zeker voor op de start van het ijsseizoen en zet volop in op ambachtelijk ijs. De bolletjes rollen van je toonbank in warme weekends, op zomerse vakantie- en namiddagen – zorg dus dat je op deze piekmomenten voorzien bent.

Zelf smaken proberen of experimenteren

Groot gelijk! De kansen – en kindermondjes – lachen je toe. Maar probeer je wel te onderscheiden als ambachtelijke vakman. Maak een authentiek en kwalitatief product dat past bij je stijl. Zorg dat het plaatje klopt. Met een sterk gamma, waarvan een aantal huisgemaakte toppers, een fraaie huisstijl en een klantgerichte aanpak kan je veel bereiken.

Ijsworkshops en beurzen

Ben je ook steeds op zoek naar het uitbreiden van je kennis en netwerk? Speciaal voor de ijsbereiders organiseert Jan Gevers in het voorjaar verschillende demo's en workshops en zijn  we aanwezig op verschillende vakbeurzen. We hopen je daar alvast te zien!