STRUCTURE IMPROVER ALL BAK FOR ICE 2,5KG
Item nr. 50298
Proteïnen mix ter verbetering van de structuur en smaak, smeltgedrag van ambachtelijk ijs. Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15gr à 20gr./kg ijsmix.
Omschrijving
Proteïnen mix ter verbetering van de structuur en smaak, smeltgedrag van ambachtelijk ijs.
Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15gr à
20gr./kg ijsmix.
Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15gr à
20gr./kg ijsmix.
Specificaties
- Productgroep
- Ijsproducten
- Merk
- All Bak - Masters in ice
- Bewaaradvies
- Food - droog
- Gewicht
- 2-3kg
STRUCTURE IMPROVER ALL BAK FOR ICE 2,5KG
Item nr. 50298
Proteïnen mix ter verbetering van de structuur en smaak, smeltgedrag van ambachtelijk ijs. Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15gr à 20gr./kg ijsmix.
Omschrijving
Proteïnen mix ter verbetering van de structuur en smaak, smeltgedrag van ambachtelijk ijs.
Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15gr à
20gr./kg ijsmix.
Dit product wordt gebruikt als grondstof in de ambachtelijke ijsbereiding, dosering 15gr à
20gr./kg ijsmix.