Paginabegin

TS COUGNOU SUIKER-CHOCOLADE 100G 20ST

Item nr. 39599
De Cougnou, soms ook bekend als Cougnole, bladerdeeg, schelp, of brood van Jezus, is een geliefde traktatie die typisch is voor België en Noord-Frankrijk. Het wordt geconsumeerd tijdens de feestelijke periodes van Sint-Niklaas, Kerstmis en Sint-Maarten. Afhankelijk van de regio wordt aan het deeg pa

Omschrijving

De Cougnou, soms ook bekend als Cougnole, bladerdeeg, schelp, of brood van Jezus, is een geliefde traktatie die typisch is voor België en Noord-Frankrijk. Het wordt geconsumeerd tijdens de feestelijke periodes van Sint-Niklaas, Kerstmis en Sint-Maarten.

Afhankelijk van de regio wordt aan het deeg parelsuiker, gedroogde druiven of chocoladeschilfers toegevoegd. In België wordt het traditioneel bereid met parelsuiker. Het is een welkome traktatie tijdens de eindejaarsfeesten, vooral met halfgezouten boter bij het ontbijt.

In Frankrijk wordt de Cougnou vaak aan kinderen gegeven op kerstochtend, maar ook op het feest van Sinterklaas. Het wordt vaak geserveerd met een kom warme chocolademelk, wat de feestelijke sfeer verder versterkt.

Specificaties

Productgroep
Viennoiserie & Patisserie
Merk
La Lorraine
Bewaaradvies
Food - diepvries

TS COUGNOU SUIKER-CHOCOLADE 100G 20ST

Item nr. 39599
De Cougnou, soms ook bekend als Cougnole, bladerdeeg, schelp, of brood van Jezus, is een geliefde traktatie die typisch is voor België en Noord-Frankrijk. Het wordt geconsumeerd tijdens de feestelijke periodes van Sint-Niklaas, Kerstmis en Sint-Maarten. Afhankelijk van de regio wordt aan het deeg pa

Omschrijving

De Cougnou, soms ook bekend als Cougnole, bladerdeeg, schelp, of brood van Jezus, is een geliefde traktatie die typisch is voor België en Noord-Frankrijk. Het wordt geconsumeerd tijdens de feestelijke periodes van Sint-Niklaas, Kerstmis en Sint-Maarten.

Afhankelijk van de regio wordt aan het deeg parelsuiker, gedroogde druiven of chocoladeschilfers toegevoegd. In België wordt het traditioneel bereid met parelsuiker. Het is een welkome traktatie tijdens de eindejaarsfeesten, vooral met halfgezouten boter bij het ontbijt.

In Frankrijk wordt de Cougnou vaak aan kinderen gegeven op kerstochtend, maar ook op het feest van Sinterklaas. Het wordt vaak geserveerd met een kom warme chocolademelk, wat de feestelijke sfeer verder versterkt.