PINSA TRADIZIONALE PANESCO 230G 12X2PCS
Numéro d'article 54883
Authentieke Italiaanse lichte pizzabodem van sterk gehydrateerd deeg, gemaakt van een mengsel van tarwe-, rijst- en sojabloem en een zuurdesemstarter, verrijkt met extra vierge olijfolie. Het lange en langzame kneedproces zorgt samen met de rijpingstijd tot 48 uur voor een dunne, krokante en vochtig
Description
Authentieke Italiaanse lichte pizzabodem van sterk gehydrateerd deeg, gemaakt van een mengsel van tarwe-, rijst- en sojabloem en een zuurdesemstarter, verrijkt met extra vierge olijfolie. Het lange en langzame kneedproces zorgt samen met de rijpingstijd tot 48 uur voor een dunne, krokante en vochtige pizzabodem. Met de hand gevormd.
Spécifications
- Productgroep
- Hartig & Snacks
- Merk
- Panesco - La Lorraine
- Bewaaradvies
- Food - diepvries
PINSA TRADIZIONALE PANESCO 230G 12X2PCS
Numéro d'article 54883
Authentieke Italiaanse lichte pizzabodem van sterk gehydrateerd deeg, gemaakt van een mengsel van tarwe-, rijst- en sojabloem en een zuurdesemstarter, verrijkt met extra vierge olijfolie. Het lange en langzame kneedproces zorgt samen met de rijpingstijd tot 48 uur voor een dunne, krokante en vochtig
Description
Authentieke Italiaanse lichte pizzabodem van sterk gehydrateerd deeg, gemaakt van een mengsel van tarwe-, rijst- en sojabloem en een zuurdesemstarter, verrijkt met extra vierge olijfolie. Het lange en langzame kneedproces zorgt samen met de rijpingstijd tot 48 uur voor een dunne, krokante en vochtige pizzabodem. Met de hand gevormd.