Haut de la page

Recette Sorbet à la fraise

Catégories:
07/03/2024
glacage

Méthode de travail

Mélanger fermement la préparation pour sorbet avec le mixeur manuel dans l'eau chaude avec le svelto, puis ajouter les fraises décongelées et la pâte de fraises et mélanger fermement à nouveau. Laisser reposer pendant au moins 15 minutes avant de turbiner.

Description
%
Teneur en fruits
29,33
Tissu sec
30,04
Sucre
24,69

Groene glacage

Ingrediënten:
  • 300g glucose
  • 560g suiker
  • 350ml room
  • 100ml citroensap
  • 48g zetmeel met 64ml water
  • 460g witte chocolade
  • 9g gelatinepoeder met 36ml water
Instructies:
Breng de suiker, de glucose, de room en het citroensap aan de kook. 
Als deze kookt, bind af met zetmeel.
Voeg bij 70°C de voorgeweekte gelatine toe.
Homogeniseer als laatste de chocolade en voeg de power flower toe.

Donkere glacage

Ingrediënten:
  • 300ml room
  • 220ml water
  • 450g suiker
  • 150g cacaopoeder
  • 150g afdekgelei
  • 20g gelatine
  • 80ml water
Instructies:
Breng de room met het water en de suiker aan de kook.
Als deze kookt, voeg dan de cacaopoeder toe en laat nog 5 minuten langzaam doorkoken. Roer voortdurend. 
Haal van het vuur en voeg de voorgeweekte gelatine toe. 
groene glacage

GROENE EN DONKERE GLACAGE

glacage

Méthode de travail

Mélanger fermement la préparation pour sorbet avec le mixeur manuel dans l'eau chaude avec le svelto, puis ajouter les fraises décongelées et la pâte de fraises et mélanger fermement à nouveau. Laisser reposer pendant au moins 15 minutes avant de turbiner.

Description
%
Teneur en fruits
29,33
Tissu sec
30,04
Sucre
24,69

Groene glacage

Ingrediënten:
  • 300g glucose
  • 560g suiker
  • 350ml room
  • 100ml citroensap
  • 48g zetmeel met 64ml water
  • 460g witte chocolade
  • 9g gelatinepoeder met 36ml water
Instructies:
Breng de suiker, de glucose, de room en het citroensap aan de kook.
Als deze kookt, bind af met zetmeel.
Voeg bij 70°C de voorgeweekte gelatine toe.
Homogeniseer als laatste de chocolade en voeg de power flower toe.

Donkere glacage

Ingrediënten:
  • 300ml room
  • 220ml water
  • 450g suiker
  • 150g cacaopoeder
  • 150g afdekgelei
  • 20g gelatine
  • 80ml water
Instructies:
Breng de room met het water en de suiker aan de kook.
Als deze kookt, voeg dan de cacaopoeder toe en laat nog 5 minuten langzaam doorkoken. Roer voortdurend.
Haal van het vuur en voeg de voorgeweekte gelatine toe.