Haut de la page

COATING POUR GLACE LAIT 4X2,5KG

Numéro d'article 40662
Chocolade coating (Ice Chocolate) van het merk Callebaut in callets formaat. De IJs coatings van Callebaut hebben een hoge cacaoboter intensiteit voor snelle stolling. Daarnaast heeft het een lange werkbaarheid, tijdens het dippen van grotere hoeveelheden ijs of tijdens lange diensttijden. Oftewel e

Description

Chocolade coating (Ice Chocolate) van het merk Callebaut in callets formaat. De IJs coatings van Callebaut hebben een hoge cacaoboter intensiteit voor snelle stolling. Daarnaast heeft het een lange werkbaarheid, tijdens het dippen van grotere hoeveelheden ijs of tijdens lange diensttijden. Oftewel een ideaal product voor het dippen en enroberen van sticks, cakes, scoops, pralines en bevroren desserts.

Spécifications

Productgroep
Chocolade
Merk
Barry Callebaut
Bewaaradvies
Food - droog

COATING POUR GLACE LAIT 4X2,5KG

Numéro d'article 40662
Chocolade coating (Ice Chocolate) van het merk Callebaut in callets formaat. De IJs coatings van Callebaut hebben een hoge cacaoboter intensiteit voor snelle stolling. Daarnaast heeft het een lange werkbaarheid, tijdens het dippen van grotere hoeveelheden ijs of tijdens lange diensttijden. Oftewel e

Description

Chocolade coating (Ice Chocolate) van het merk Callebaut in callets formaat. De IJs coatings van Callebaut hebben een hoge cacaoboter intensiteit voor snelle stolling. Daarnaast heeft het een lange werkbaarheid, tijdens het dippen van grotere hoeveelheden ijs of tijdens lange diensttijden. Oftewel een ideaal product voor het dippen en enroberen van sticks, cakes, scoops, pralines en bevroren desserts.