SPECIAL CREAM STAB ALL BAK FOR ICE 4KG
Numéro d'article 50297
Stabilisator, emulgator voor warme bereiding van ambachtelijk ijs. Ingrediënten: Glucose in poeder, emulgator: E471. dextrose, stabilisator: E410, E412, E466, E407, E401. maltodextrine, anti klontermiddel: E551.
Description
Stabilisator, emulgator voor warme bereiding van ambachtelijk ijs.
Ingrediënten: Glucose in poeder, emulgator: E471. dextrose, stabilisator: E410, E412, E466, E407, E401.
maltodextrine, anti klontermiddel: E551.
Ingrediënten: Glucose in poeder, emulgator: E471. dextrose, stabilisator: E410, E412, E466, E407, E401.
maltodextrine, anti klontermiddel: E551.
Spécifications
- Productgroep
- Ijsproducten
- Merk
- All Bak - Masters in ice
- Bewaaradvies
- Food - droog
- Poids
- 4kg
SPECIAL CREAM STAB ALL BAK FOR ICE 4KG
Numéro d'article 50297
Stabilisator, emulgator voor warme bereiding van ambachtelijk ijs. Ingrediënten: Glucose in poeder, emulgator: E471. dextrose, stabilisator: E410, E412, E466, E407, E401. maltodextrine, anti klontermiddel: E551.
Description
Stabilisator, emulgator voor warme bereiding van ambachtelijk ijs.
Ingrediënten: Glucose in poeder, emulgator: E471. dextrose, stabilisator: E410, E412, E466, E407, E401.
maltodextrine, anti klontermiddel: E551.
Ingrediënten: Glucose in poeder, emulgator: E471. dextrose, stabilisator: E410, E412, E466, E407, E401.
maltodextrine, anti klontermiddel: E551.